Mycket

Det är mycket i skolan nu och jag känner av lite stress. Får försöka vara extra noga med mat och sömn nu. Imorrn blir det fullt ös i skolan igen. God natt!

/S

Tisdag

Fullt ös och jag är riktigt trött nu ikväll. Tig en lång skön dusch efter en dag som varit full med saker. Jag saknar hel till min fina familj men om en månad typ får jag åka hem och träffa dem. Det är dock mycket som skall hinnas med tills dess.

/Sofie

Redovisning

Idag hade vi redovisning av våra LIA-perioder. Jag hade övat en hel del för att allt skulle sitta och det gick faktiskt riktigt bra och det flöt på. Vi är många i klassen och det blev rätt tröttsamt att lyssna på alla även om det var riktigt intressant. Har även mailat in alla dokumentation till Laurence nu med så hon har dem efter min LIA.

STT ringde och gjorde en liten mini-intervju, jag har skissat lite, jobbat med lite saker i datorn, printat ut lite bilder och hunnit med lite annat smått och gott under eftermiddagen också. Det är alltid lika skönt när man känner att man fått saker gjorda.

Nu skall jag slappa... eller ja, om jag får ro till att koppla av, eller så sätter jag mig väl och pluggar precis som de senaste dagarna. Ha en fin kväll :)

/S