Linköpingsbo

Jag kom till Linköping igår vid kvart i nio på kvällen och pojken stod där på perrongen och log när jag klev av. I handen hade han en röd lapp där det stod "Här är jag Sofie P" bara för att jag skulle se honom. Sist jag kom till Linköping letade jag efter honom utan att se att han stod precis framför mig, så detta var för att skoja lite med mig angående den gången. Han vet hur man får mig att skratta för jag skrattade nästan hela vägen från stationen och hem. 
 
Idag jobbar pojken och jag har passat på att boka klippningstid till mig imorrn, handlat, städat en del i lägenheten och nu avnjuter jag en kopp finskt kaffe framför TVn och väntar på att han skall komma hem. När han kommer hem blir det matlagning, kolla på gardiner och inredning på webben och krypa upp i soffan och bara mysa. Eftersom jag kom så sent igår och han behövde lägga sig i tid på grund utav att han skulle upp tidigt idag blev det inte mycket tid tillsammans, får ta igen det lite ikväll. Har saknat honom som en tok eftersom vi inte setts på nästan en månad. 
 
Men ja, nu är man Linköpingsbo i fyra månader. Det ska bli väldigt spännande att se hur det går, speciellt den där biten med att vara sambo. Får nog räkna med att man går varandra på tårna ibland men det ska nog gå bra. Nu skall jag diska innan karln dyker upp :)
 
 
/Sofie