Uniformsmums

Här kommer (en dag försent) "veckans..." ...mums.

För ett tag sedan skrev jag om musiker, att jag älskar killar som är musiker. Tänkte skriva om något annat som jag verkligen gillar... Uniformer, och då främst militäruniformer. Jag, liksom många andra tjejer tycker att män i uniform är hett.

Men varför?

Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, vad är det för sexigt med en svettig skitig brandman eller en militär som stinker krut och granbarr? Jag vet inte vad ni har för tankar om varför det är snyggt, men jag skall försöka få fram varför jag tror att jag tycker om uniformsbeklädda män.

Kan det vara att de utstrålar manlighet? Kanske till och med lite trygghet, för de som bär uniform brukar ju rädda/skydda/hjälpa, killen blir kanske lite av en hjälte med uniformen på?! Jag tycker att uniformer är mumsigt (om man nu skall uttrycka det så). De är stiliga, manliga och kan en kille bära upp sin uniform ordentligt så är det riktigt riktigt stiligt. Jag tror att vissa tjejer kanske ser en kille i uniform som lite dominanta, och många tjejer gillar det.

Kan ju avslöja att jag funnit en kille som både är musiker(trummis) och uniformsklädd(hemvärnet) av sig, inte samtidigt dock :)  Så nu kan killar sluta ragga och ha sig, för nu är denna tösen upptagen ^^ Det känns jättebra eftersom han är en toppenkille. Smart, rolig, snygg och otroligt omtänksam och varm av sig. Ändrade min relationsstatus idag på Facebook (stället där allt sprider sig som en löpeld) från singel till I ett förhållande. Känns bra :) Tycker om min Tob :)

Idag har jag vart på en föreläsning om hur man tar kontakt med folk och hur man skall få grupper att sammarbeta bra, väldigt intressant. Skrev ner en hel del under föreläsningen så skall jag renskriva det och sedan sätta in i min designpärm. Bra att spara på sånna saker. Efter föreläsningen drog jag och Sofie ut och solade på gräset, helt underbart. Vet ni vad, på fredag slutar jag skolan, helt otroligt hur snabbt året gått, och om exakt en vecka är jag hemma i lilla Ölsremma igen.

Nu skall det packas lite och sedan kanske det blir lite bokläsning.

/Sofie

Grattis mamma

Idag är det mors dag, så ett stort varmt och hjärtligt grattis mamma! Jag älskar dig :)

Idag har vi storstädat Sörgården. 5-6h tog det och då är mat å fika pauserna inte inräknade såklart. Fyyyyy va skitigt det var. Riktigt äckligt, men nu är det rent. Imorgon har jag sovmorgon och sen föreläsning mellan 10-12, dock går ja upp som vanligt. Jag måste packa å fixa med en massa saker.

Jag har haft en toppenhelg :) Tänkte skriva mer men orkar inte, I need sleep. Å jag vet att jag borde skriva en "veckans ..." men får bli imorgon, för mina ögonlock är mer stängda än öppna nu. Natti!


/Sofie

S.E.G.

Hej, jag heter Sofie Persson och är segare än segast...

Skulle lätt kunna somna med en gång nu, men det får jag inte. Tog nyss en dusch för att piggna till lite och skall snart se om jag har något kaffe hemma. Sen skall jag läsa lite och självklart skall jag packa lite med. Ikväll skall vi ha en sista(!) klassfest. Temat är festival, så får se om jag har några kläder som kan vara passande ^^ Imorrn blir det att tvätta för fullt och sen ta och stoooooorstäda. Allt skall bli rent och supersnyggt inför inspektionen på tisdag. Alla måste storstäda innan man slutar. Önskar bara att det kunde vara storstädning lite oftare. Skönt med rena ställen.

Nej nu får jag ta och fixa iordning mig och fixa kaffe.

Ha en bra lördag!

/S