Ååååh jobba!

God morgon!
Jag råkade försova mig en timme idag för att min korkade mobil valde att dumma sig. Den har fått helfnatt idag och vägrar att ladda sig så nu har jag med mig mobilladdaren till jobbet och hoppas att den vill ta till sig lite ström. Det är lite svårt att använda en stendöd mobil...
Eftersom jag alltid vill ha god marginal med tiden på morgonen så hade jag fortfarande en timme på mig att göra i ordning mig och jag hann. Lite butter men hyfsat pigg satte jag mig i bilen med Catarina och åkte iväg till jobbet. Var här nästan en timme innan jag behöver men det gjorde inget för var redan några här. Jag kände hur det började klia i mina fingrar, jag ville jobba med en gång. Så jag startade igång InDesign och öppnade upp mitt dokument. Har skrivit en hel del på min analys och jag har även pillat en del med min marknadsundersökning. Starten här på IPM idag har i alla fall börjat bra.
Mitt skrivbord är fullt med papper som har med jobbet att göra nu. Jag har fått en riktig utmaning att bita i men Niclas ville ge mig det för att han vet att jag klarar av det. Det känns bra och jag gillar att få slita lite. Nu skall jag fortsätta :)

/Sofie

Vardagsgodis


Kände att jag ville ladda upp en bild på bloggen och då hittade jag denna. En bild jag tog i höstas när jag var på Kreta. Hittade några sånna här små "konst skatter", blev riktigt kär i denna. Jag tycker det är synd att man inte ser mer sån konst i städer och i samhällen. Jag tycker inte att man skall kladda ner byggnades och tunnlar med grafitti men sån här snygg och ren konst gillar jag. Det är dekorativt och jag blir alltid så glad av sånt. Vardagsgodis!
Snart skall jag krypa ner i min säng. Jag kan tycka att det är lite motigt att lägga sig eftersom dagen då markeras som slut, men när jag väl lägger mig så är det skönt. Huvudvärken dunkar på och det känns som om det är dimma i skallen. Orkar inte vara riktigt klar i huvudet när jag har ont av allergin. Imorgon skall jag dock försöka traska mig iväg till praktiken. Är redan torsdag imorgon ju, vart tar dagarna vägen? Fast lite glad är jag faktiskt att dagarna går snabbt. Jag längtar upp till Leksand, till alla vänner. Jag längtar speciellt efter samtalen och skratten med Sofie, med de små trapp-stunderna med Suss och med promenaderna och kramarna med Arvid och de sena kvällarna ute på vår Sörgårdsbänk. 

Jag bara nyser och nyser.


/S

På med skjortan

Huvudet är tungt å näsan täppt men ska iväg snart och vara scoutledare första gången på väldigt länge. Hittade skjortan långt inne i garderoben. Det ska bli kul att träffa ungdomarna igen och känna doften av tält, scoutkistor och ved. Egentligen är väl inte doften så trevlig men det väcker barndomsminnen. Alla läger man åkte iväg på. Idag ska vi vara inomhus så det är därför jag är med, har hållt mig inne hela dagen pga pollen. Jag vill egentligen ut i det härliga vädret men tvingar mig att stanna inne.
Har läst på om husvagnar och en massa saker idag, så har allt gjort en hel del nytta.

/Sofie