Ååååh jobba!

God morgon!
Jag råkade försova mig en timme idag för att min korkade mobil valde att dumma sig. Den har fått helfnatt idag och vägrar att ladda sig så nu har jag med mig mobilladdaren till jobbet och hoppas att den vill ta till sig lite ström. Det är lite svårt att använda en stendöd mobil...
Eftersom jag alltid vill ha god marginal med tiden på morgonen så hade jag fortfarande en timme på mig att göra i ordning mig och jag hann. Lite butter men hyfsat pigg satte jag mig i bilen med Catarina och åkte iväg till jobbet. Var här nästan en timme innan jag behöver men det gjorde inget för var redan några här. Jag kände hur det började klia i mina fingrar, jag ville jobba med en gång. Så jag startade igång InDesign och öppnade upp mitt dokument. Har skrivit en hel del på min analys och jag har även pillat en del med min marknadsundersökning. Starten här på IPM idag har i alla fall börjat bra.
Mitt skrivbord är fullt med papper som har med jobbet att göra nu. Jag har fått en riktig utmaning att bita i men Niclas ville ge mig det för att han vet att jag klarar av det. Det känns bra och jag gillar att få slita lite. Nu skall jag fortsätta :)

/Sofie