Stora Enso och middag

Mötet på Stora Enso med Fredrik gick bra. Han berättade om företaget och visade mig runt hos designerna och konstruktörerna. Intressant. Sen for jag hem till lägenheten och lunchade ned lille bror, vidare till NY efter att maten nått magen. Var en lugn dag idag och som vanligt en massa skojande. Vid 7-tiden mötte jag upp min granne och tog bilen till en jättemysig restaurang. God mat och trevligt sällskap. Nu ligger jag i sängen och ska sova för att orka med morgondagen, hoppas den blir bra. God natt!


/Sofie

Illustrator

Tänkte slänga upp några illustrationer jag gjort i Illustrator. De är gjorda med MeshTool och de tre ni ser här är mina tre första försök med den tekniken.

Snart ska jag åka till Stora Enso och prata lite med dem samt se lokalerna. Ska bli intressant, jag hoppas bara att jag tar de rätta bussarna annars kan jag hamna varsom helst ;)

/Sofie

Sista veckan

Nu är det sista veckan för mig här i Jönköping och på NY. Det känns vemodigt men antar att allt har sin tid. Snart kommer jag släppa adressen till min "företagsblogg". Inte för att det ännu hunnit bli ett registrerat företag. Men där skriver jag allt som rör Ofii, tävlingar, uppdrag mm. Jag och min gode vän Simon skall bara fixa till layouten innan jag delar adressen. Ha en fin vecka! :)

/Sofie