Rött med vita knutar.

Idag har jag varit ledig från jobbet vilket har vart otroligt skönt. Jag unnade mig sovmorgon och sen blev det solning innan jag fattade en pensel och hjälpte till att måla huset. Mamma och pappa håller på att måla om huset och som en ansvarsfull dotter så hjälper jag till. Imorgon skall jag jobba igen men jag tycker det är överlag väldigt roligt så har inte så ont av att jobba. Nu blir det till att hoppa in i duschen och skrubba bort färgen jag råkade få på benen.

Jag saknar Arvid.

/S

Yeeeeey!

Jag trodde jag skulle få en hjärtinfarkt när jag såg vem brevet pappa gav mig ifrån. Både mamma och pappa var i mitt rum och jag sprätte upp kuvertet och vågade inte kolla, men var tvungen ju. Fick faktiskt tårar i ögonen för att jag blev så glad. Jag har kommit in på Broby grafiska, på förpackningsdesign!!! :D

/Sofie Persson

Gäääsp

JAG ÄR TRÖTT!
Men det visste jag att jag skulle bli. Jag la mig lite för sent igår men det gick en bra film, jag ville byta några ord med killen innan jag la mig och så ville jag köra lite kvällsträning. Att jag hade svårt att somna gjorde inte saken bättre. Jag vände på mig flera gånger och vaknade före min klocka och allt som allt så har jag inte ens fått 4h sömn i natt. Hade jag somnat som jag skulle så hade jag i alla fall fått nästan en timme extra. Men men, det är bara att se glad ut. Jobbar 7-13 idag så blir ingen lång dag så det skall jag nog kunna orka med. Nu är det dags för lite frukost :)

/Sofie