Kämpat på

Är precis hemkommer från skolan. Jag och min projektgrupp har kämpat på och det har gått bra. Vi hade lite strul med förpackningen men fixade sig väldigt snabbt. Snart måste jag kila till affären och handla lite men behöver vila en liten stund först. Ikväll blir det till att plugga en massa.

/S

Måste kladda lite mellan allt plugg.

Från skolan och allt plugg där,hem till en massa plugg här. Verkar inte finnas något slut på detta slit. Fritid, vad är det för något? Idag har jag lärt mig lite CAD och göra förpackningar + att vi har kämpat vidare med projektarbetet vilket vi lär jobba en massa med i veckan. Jag behöver inte oroa mig för att inte ha något att göra de kommande dagarna. Det är skitmycket i skola nu. Men men.. För att komma igång med skissandet lite och få en liten paus från allt skolarbete letade jag fram en bild på Suss och Aron och skissade av snabbt. Behövde bara få kladda lite. Nu skall jag dock sätta mig med skolarbetet igen men nu blir det lite bokomslagsskissande.

/Sofie

Tillbaks i Sunne

Jag skriker snart!!!!
Jag kom hem från leksand kl1 i natt (var en massa tågförseningar osv), men jag vill tillbaks till Leksand redan! När jag kom upp till Dalarna i fredags så kändes det som att komma hem. Jag fick ett lugn i hela kroppen och kändes som om jag kunde andas ordentligt för första gången på evigheter. Jag träffade arvid ett par timmar vilket var jättetrevligt och mysigt. Var inte alls jobbigt fast att vi inte längre är ett par. Och att träffa alla kompisar var ju otroligt roligt och härligt. Gamlingsfesten var toppen och det gjorde ont att säga hej då till alla sen.
Jag vill tillbaks! Jag känner mig inte alls hemma i Sunne. Jag gillar skolan och så, den är jättebra,men jag känenr mig inte helt hemma här. Känns som om luften gick ur mig så fort jag vaknade imorse och insåg att nu var man tillbaks här och att man är mååånga mil ifrån alla gamla leksingar. Jag gråter snart!
Att inse hur mycket man har att göra nu gör ju läget bara ännu värre. Jag skriver hemtenta, projektdokumentation, skissar på eriks uppgift. Jag måste även börja med mönsterdokumentationen och alla andra tusen saker som måste jobbas med. Aaaaaaaaaah!
Andas Sofie!
Jag vet att det bara är att ta tag i en sak i taget och jobba sig igenom hela högen med skolarbete.

/Sofie