Söndag

Vilken skillnad det gör med glasögonen, det är som omhela världen sänds i HD nu :P Idag har familjen och jag vart nere hos Magnus, Lotta och Oscar. Vi grillade och spelade kubb och hade det trevligt. Imorgon är det jobb och jag jobbar min sista vecka.
Nu väntar jag på att min pojke skall logga in på skype så att vi kan prata :)

/S

Jönköpingsturer

Oj, det var länge sedan jag bloggade, men jag har jobbat och inte orkat att skriva något. Mina fyra veckor på terapin är nu klar så ska bara jobba en vecka inom hemtjänsten och sen är jag ledig. Jag har trivts så otropligt bra på terapin och de gamla har vart helt underbara. De har förgyllt mina dagar och gett mig så mycket tillbaks i form av värme och kärlek. En av tanterna kom och gav mig en liten klocka hon hade virkat och tackade mig så för mitt arbete. Jag blev jätterörd utav detta.

Igår var mormor, morfar, farmor och farbror Tomas här hemma på lite grillning. Det var trevligt och det blev skratt, prat, knep & knåp, god mat och mycket prat om Sunne. Och på tal om Sunne, så har jag skaffat mig JÄÄÄÄTTEmånga vuxenpoäng nu ;) Jag var i Jönköping i tisdags och köpte dammsugare, strykjärn + bräda, elvisp, kaffebryggare, högtalare och en massa köksgrejer till lägenheten. jag blev nöjd med mina inköp. Jag var även hos en frissa och klippte mig. Jag har aldrig vart med om att någon är så noga med klippningen. Varje litet hårstrå skulle vara rätt klippt och han fönade håret så jag såg ut som en filmskådis :P Synd att jag inte kan föna det lika bra bara. Men det jag främst var i Jönköping för att göra var att besöka optikern. Jag har känt mig trött i ögonen och ibland känt mig yr och haft huvudvärk. När jag gick därifrån hade jag beställt ett par glasögon.

Idag så ska jag och pappa åka in och hämta dem är det tänkt. De blev klara igår och det vore skönt att få dem så snart som möjligt. Jag ser ju bra utan men det är att jag blir trött i ögonen. I kväll ska jag nog dra och träffa Josse och Emelie. Josse ser jag ibland på jobbet men Emelie har jag inte träffat på evigheter så det ska nog bli roligt.

Skönt med helg, behövs att få vara ledig lite då och då :)


/Sofie Persson

Och så åkte den lilla BMWn iväg.

Nu har Arvid åkt hem, så är ensam nu. Det känns inte alls bra och jag saknar honom redan. Jag hatar 'hej då'n! Det var underbart i torsdags när han kom och jag gick raskt ut till hans bil och kysste honom. En lycklig och pirrande känsla. Helgen har varit lugn och vi har sett på film, myst, pratat lite och så. Allt blev dock inte som det var tänkt. Jag hade tänkt att vi skulle ha picknick vid Åremma kvarn men vädret var inte med oss och sen var tanken att vi skulle in till IKEA idag men det blev inte så heller, då pga att jag fick världens magkramer och vågade inte åka in sen efter de hade gått över (tur var väl det för haft ont till och från hela dagen). Arvid var jätte rastlös, för han är van vid att hålla igång och hitta på saker. Fick lite dåligt samvete att vi inte hittade på så mycket men får hitta på mer nästa gång.
Ska ta tag i lite CSN, studera.nu och lägenhets-grejer nu. Får göra lite nytta nu när det är helg och inget annat är planerat.

/S