Inget passar

Jag hatar sånna dagar då inget passar i klädesväg, då man ser ut som en fet kossa oavsett vad man har på sig. En sån kväll har jag nu, och det blir verkligen inte bättre av att man skall åka iväg till Sommarhemmet för att lyssna på Markus och Lars-Owe. Skiiiiiiiiiitkul, fuck no. Av ren ilska blev det svarta jeans å en vit t-shirt med tryck, vita skor och en brun väska, självklart blir det min svarta skinnjacka me... men jag trivs inte i detta men som sagt så har jag en såndär dålig kläddag idag så spelar ingen roll vad jag drar på mig. Nu skall jag ner till köket och äta en frukt innan jag åker iväg.

Hopp Plopp

/S

Önskar att jag kunde städa bort min värk me...

Usch, min värk är tillbaks sedan snart två dagar och det gillas verkligen inte. Har fått ta lite tabletter nu igen. Dock finns det ingen undanflykt... jag måste städa!
Just nu är det verkligen kaos i mitt rum. Jag har börjat packa ner lite sängkläder och handdukar i bananlådor som jag ska ha med mig upp till Leksand. Det är lika bra att börja nu för tiden går snabbt och veckorna rinner iväg. Och förhoppningsvis så får jag en operationstid i Skene snart och då försvinner ytterligare några dagar som jag inte kommer kunna/orka packa på. Jag längtar till operationen samtidigt som jag är lite smårädd för den, det är trots allt en operation och jag kommer sövas och de kommer vara inne i min kropp och hålla på.
Men tillbaks till städningen.. jag funderar på hur man bäst förvarar sina smycken och smink. Smyckena trasslar gärna in sig i varandra och det är svårt att ha en bra överblick på vad man har när allt ligger i en enda låda.. och sminket vill man gärna ha så att man lätt kan komma åt och att de inte blir rörigt eller skitigt i skåpet eller vart man förvarar det. Sikka problem jag har va :P och vad för saker kommer man inte använda de sista veckorna här hemma, för det är inte så smart att plocka ner saker som man kommer behöva/vilja använda innan resan upp. Vi får se hur jag lyckas lösa mina små (och egentligen rätt dumma) problem. Hejsvejs!

/Sofie

Soya & Chili

Vi har tre kattungar hemma som är världens sötaste. De är roliga, lekfulla och så mysiga. Citrus är såld och ska lämna oss på söndag men vi har två kattungar kvar, Soya och Chili. Om det är någon som är intresserad får ni gärna höra av er. Här kommer bilder på mina två små hjärtan som söker ett nytt hem :)

/Sofie