Utelunch

I fredags var det lunch nere vid tjärnen. Då serverades det soppa och äppelpaj och det smakade ljuvligt ute i kylan. Supermysigt. har lagt in de bilderna i min dator och redigerat lite idag och här är en bild på Samat. En av killarna från Siljegården och som lirar basket med mig. En toppenkille :)
Har lov denna veckan så idag passade jag på att sticka en mössa till mig och glo på Glee. Har vart en lugn och skön dag. Helgen som var var trevlig. Den tillbringades tillsammans med vänner.
Nu skall jag äta en macka och sen ska jag sitta lite mer vid datorn innan jag kryper till kojjs. God natt allihopa.

/S

Lite blåare

Nu har jag tagit mig en riktigt lång dusch, jisses vad skönt det var. Det blev 2½ timmars träning, basket och lite innebandy. Några blåmärken rikare är jag med men det är det så värt. Jag hade planer på att kila ner till gymmet efteråt men kom på att jag behövde dra hem och fixa med min modell. Jag har nu lackat den 3-4 gånger och det ser riktigt bra ut. Tänkte att det skall fotas sen men blir kanske inte än på någon dag. Så mycket man borde göra...
Dagen har vart bra. Jobbandet har flytit på bra och kreativiteten har som ni kanske förstått kommit tillbaks en del. Hoppas på att sportlovet (som tillbringas här på skolan) kommer vara riktigt kreativt av sig.
Nu ska jag kolla på lite Glee innan jag pillar vidare med modellen och sen drar och lägger mig. Natti :)

/Sofie

Liksom som ett poff.

Vad saker och ting kan ändras snabbt. En liten mening och allt blir rörigt. Svårt att fungera normalt... aja.
Modellbyggandet har gått bra idag. jag känner att jag kommit en bra bit med designuppgiften och det har flytit på bra. Fick ett brev från mamma idag och blev glad. Älskar när jag hittar brev i postfacket som är adresserat till mig :) Jag vet inte om det finns så mycket mer om dagen att säga faktiskt så sätter punkt här och önskar alla en god natt :)

/S