Adjö 2009

Idag är det den 31 december, vilket betyder nyårsafton. I natt skall det gångna året hälsas adjö och så skall det nya året välkomnas, år 2010! I år ska jag fira nyår med familjen, några släktingar och familjevänner, och i år skall vi vara hos Håkanbråkan och kompani. Det skall bli kul. Förra året firade jag inte med det där gänget utan var med min dåvarande pojkvän. Men trevligt att ta upp de gamla traditionerna igen :)
Klädseln ikväll blir svarta strumpbyxor, en söt mörkgrå kort klänning och någon form av kofta över det. Självklart ska jag ha mina nya örhängen som jag köpte till mig själv i julklapp.

Nog för att jag är en hårdrockstjej och för det mesta spelar dån musik. Men igår slog jag på ZTV, som jag brukar tycka är skit, men de spelade lite go musik igår, mycket rock och hårdrock. Owl City var ett band som jag gillade, som är lååångt ifrån hårdrock, kul att lyssna på lite annat ibland med.

Förra gången jag skrev här så skulle jag till frissan. Jag blev nöjd, lite mörkare än jag tänkt mig, men jag gillar det ändå. Klippte det lite me. Alltid kul att få lite färg i håret, spciellt till nyår :) :)


Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år. Jag hoppas att 2010 kommer vara ett trevligt, bra och innehållsrikt år för er alla, och att nya möten och goda upplevelser kommer att fylla 2010.


/Sofie Persson

Red red haiiiiiir...

God morgon hälsar jag med med en lätt huvudvärk. Jag är fortfarande helt.. ja va ska man säga att jag är... typ WOW! YEY! efter i söndags då jag var på tropikariet. En otrolig upplevelse men facinerande djur.

Idag skall jag till frissan för att klippa och färga håret.Tänkte lägga i rött i mitt hår, har ju haft det förut och det gillade jag. Sen ska jag kolla med farmor om jag inte kan få vara hos henne tills mammat slutat, för jag har ingen större lust att gå hem 11km. Blir det bra kanske det slängs upp en bild på det :)

xxx

/Sofie Persson

Besök på tropikuset i Borås

Besökte Borås tropikhus idag, för att få se flickan igen. Ett mycket kärt återseende vill jag lova :) Fick även hälsa på de andra djuren och kela en hel del med vissa av dem. Jättehäftig upplevelse! Skorpioner, kobror, mambor, spindlar, apor m.m. <3

Jag och flickan, ett mycket kärt återseende. Mötte även massor med andra djur såsom kobror, mambor, spindlar, ödlor, skorpioner m.m. Höll en orm och lärde mig hur man kulle ta upp dem från marken med en sån där ormstav (inte så lätt som det ser ut att vara)... En underbar dag!