Redovisning x2

Dagen började bra men ville inte fortsätta lika bra. Det har väl inte vart en dålig dag, men på topp har den verkligen inte vart. Ingen lust med något...

Redovisningen av glasögonen var idag, gick helt okej även om jag inte känner mig så nöjd som jag vet att jag borde vara. Sofie och jag redovisade även accessoaruppgiften, vilket bestod av massor med olika slipsdesigns. Helgalet och kul var det att göra dem (kommer bilder). Skrattade på redovisningen så att jag grät och inte kunde få fram ett ord emellanåt. Blir nog att sy upp några av modellerna! :)

Självstudier imorgon. Jag skall tvätta och städa då. Äntligen få det rent i rummet, har vart riktigt stökigt när jag hållt på med glasögonen.

/S

Moodmap

Måndag förmiddag...

...det kryper i fingrarna på mig. Skall sätta igång med designandet nu, glasögonen skall ju redovisas imorgon. Jag måste bli klar. Har en del att göra, skriva ut min Moodmap, skriva klart om glasögonen, övningsredovisa, göra klart maskeradmasken, klistra fast alltihopa på kollagen/tapeterna osv osv... Och självklart skall jag fota allt och ladda upp här.

Detta är förövrigt min Moodmap. Ni som inte vet vad som menas med moodmap, så är det sin inspirationskälla. På redovisningarna skall man visa upp den så att de som lyssnar/ser på redovisningen vet vart man hämtat sin inspiration ifrån och lite vad de kan förväntas få se som resultat i slutändan. Krångligt att förstå? Då är det nog bara jag som är dålig på att förklara, för det är egentligen busenkelt ^^
Som ni ser så har jag hämtat inspiration från väldigt olika saker, alltifrån snöstormar till nördar till hårklämmor och Star Wars. men såhär kan i alla fall en moodmap se ut :)

Ha en bra dag!

Kram S

Vuxen?!


Håller på med mina glasögon för fullt, redovisning på tisdag. Tror det blir bra, känns bra i alla fall. Har även börjat sy på en väska och har väl gjort det lite svårare för mig än vad det egentligen borde behöva vara. Men kul att äntligen ha dragit fram symaskinen. Stickar en halsdukskrage med. Är allt lite pysslig av mig :) Blir nog till att baka i veckan. Sen jag flyttade till Leksand har mitt intresse för matlagning, bakning och sy/stickning blivit större, att städa och hålla ordning har jag blivit bättre på och njuter av att få ha det städat och fint. På väg att bli vuxen kanske???

Tror jag är nära på att bli sjuk, har nyst i två dagar nu och det skaver lite i halsen. Jag har varken lust eller tid till att bli sjuk.

Nej nu blir det plugg!

/SofieBild från nyår då jag var hemma hos familjen. :)

Liknande inlägg