Sjukling

USCH!
Spänner i hela huvudet, ont i öronen, rinnande näsa, hosta och trött... det blev inget shoppande för mig idag utan jag gick och la mig och sov några extra timmar. Jag hatar att vara sjuk. Nu ska jag skissa friggebodar (förvånade?...)

/Sofie Persson

Vill inte vara sjuk...

Godmorgon världen.

Sitter vid datorn nu med en kopp varmt vatten och en rinnande näsa. Känner mig inte alls i form, jag är inte på väg att bli sjuk.. jag ÄR sjuk. Åh! jag har ju inte tid med sånt. Jag måste vara frisk och pigg så att jag orkar med skolan och allt annat som sker. Ska åka till Ullared om 2h är det tänkt, måste köpa lite målardukar, hobbyfärg och liknande saker, fast frågan är om jag verkligen orka köa 1.5h in och sen gå inne på Ge-kås bland en massa folk och sen stå i kö till kassan i 2h. Vi får se hur jag mår om 2h... Nu ska jag göra mig lite havregrynsgröt  och te och sen blir det lite friggebodsskissande.

Hoppas att er dag blir bra, kram från en förkyld Sofie

/Sofie Persson

Håll tummarna!

Friggebodar, friggebodar, friggebodar... FRIGGEBODAR ÖVERALLT!!!
Har mycket kvar att göra och så liten ork nu. Jag har nämnligen gått och blivit förkyld. Hosta, ont i halsen och en rinnande näsa. Jag har inte tid att vara sjuk!!!

Snälla, håll tummarna att jag är frisk imorgon när jag vaknar.

xxx

/Sofie Persson

Bokat biljett tillbaks till Leksand nu med, på söndag åker jag hem(?)