the seven deadly sins movie

Här kommer nu äntligen länken till min film på pop up boken jag gjort i skolan. Se och njut. http://www.youtube.com/watch?v=D0ZT_LME5Go&context=C37366c2ADOEgsToPDskIWrU5kGHkIGC6SqRnr9aJQ /Sofie :)

En bra dag

Dagen har varit bra. Sov jätte gott i natt och vaknade utvilad. Det gick jättebra med arbetet med PIDA å nedan kan ni se en bild på ett konstruktionstest. Testade att vika och vrida och vända på kartongarken. Det var inte det lättaste men det gick. Sen var det dags för en ny kurs i skolan, trodde jag skulle dö, men visade sig att det nog ändå inte är så farligt som jag befarade. Kursen heter Yrkesrelaterad engelska. Jag hatar ju skolämnet engelska, men med vår lärare kan det nog bli bra, hade iaf en kul lektion dag. Väl hemma flöt allt på bra. Pratade med både mamma å mormor i telefon å sen gjorde jag sallad till middag. Har sovmorgon imorrn så unnade mig att vara vaken lite längre ikväll. Ska lyssna på någon från PIDA imorrn, få reda på lite mer om tävlingen å briefen.
Just ja, pratade lite med Stora enso med idag, ska kolla om jag kan få LIA där. De verkade positiva till det men ska maila dem om det :) men nu ska jag sova. Natti!

/Sofie

Sweet sleep

Åh äntligen en natt med skön sömn. Har sovit hela natten å ingen obehagliga drömmar å jag somnade redan kl10 igår. Underbart!


Liknande inlägg