Lördag

Det är lördag idag men inte betyder det att jag är fri från skolarbete. Nää, för ska saker hinna bli klara i tid får man utnyttja helger och kvällar ibland. Idag har jag jobbat med projektet vi har i skolan i 8h. Det är typ det enda jag gjort idag. Men när klockan var 20:00 fick jag nog! Huvudet bultade, tröttheten var extrem och ryggen värkte. Eftersom det hade slutat regna så drog jag på mig skorna och tog en ganska kort men väldigt rask promenad. Det var riktigt skönt! Bilden är från min kvällspromenad :) Nu ska jag snart sova för måste orka plugga imorrn igen. Kram.


/S

God morgon

Frukosten är redan intagen och jag har lite extra tid på mig att lägga mig i sängen å snooza. Snoozning är något av det bästa som finns :)

Jag har haft jobbig buksmärtor sedan i söndags och hoppas verkligen att det är över nu. Just nu mår jag bättre men min mage och jag kan verkligen bli ovänner. Förstår inte varför jag har så ont i den. Lite av ett mysterium.

Igår skissade jag lite i kontrast med allt datorjobb det vart. Skönt att få skissa lite för hand och göra oviktiga saker. Ibland behöver man göra oviktiga saker för att orka med de viktiga saker à senare.

Nä, nu ska fröken Persson krypa ner i sängen en kvart till. Kram.


/S

En tandborste till

Helgen är slut nu och en ny skolvecka väntas. I fredags kom pojkvännen hit och vi har haft en lugn och väldigt skön helg tillsammans. Visserligen har jag större delen av denna söndag haft ont i magen men allt annat har varit så bra så det onda bleknar i jämförelse.

Pojkvännen åkte vid fyratiden idag så nu känns det tomt i lägenheten. Men när jag skulle borsta tänderna för att gå och lägga mig så blev jag påmind om helgen och att jag har världens bästa pojkvän. Tänk att en extra tandborste i glaset kan göra en så glad. Ren lycka!

Nu ska jag sova men önskar er alla en trevlig ny vecka. Kram på er!


/S