Old but okayAlltid kul att kolla igenom lite gamla bilder man har liggandes på datorn. Bjuder på dessa tre ikväll :P
Har vart en lugn men effektiv dag så skall inte klaga. Sofie kom hem från Stockholm och det var kul att ha henne tillbaks i korridoren. Har även målat lite och det gick bra :) Lyssnar på musik nu och borstar tänderna och skall snart sova i min renbäddade säng. Alltid lika underbart med nya lakan, älskar känslan.

/S

Redigering

För att förbättra sig måste man öva, så jag försöker att redigera lite bilder för att bli bättre på fotoredigering. Hittade en bild på mig från förra gamlingsfesten på mig som jag tänkte jag kunde leka med lite så gjorde det. Har bakat kladdkaka idag med ett recept som grund och sen hittade jag på lite. Smeten var kanongod och jag hoppas att kakan blev det med. Den håller på att kallna nu. Tar det lite lugnt och pluggar och ser på någon film som går på TV4. Skönt med lugna oplanerade lördagar :)

/Sofie

En bra start på helgen.

Hej!
Sitter just nu och lyssnar på lite musik och äter gårdagens popcorn. Filmen vi såg på hette Shelter och var inte alls läskig men den var ändå rätt så bra tyckte jag. Vi åt lite popcorn, kex (uttalas schecks och inget annat) och tog ett glas vin och satt även och pratade en del under kvällen. Det var trevligt :)
Idag skall jag baka tror jag, tänkte bjuda en killkompis på fika eftersom han var så snäll och skjutsade mig till affären igår. jag ville inte gå in och handla för det var mörkt och kallt och jag behövde handla en hel del så då gav han mig skjuts. Tänkte att jag även ska försöka skissa lite och räkna lite matte idag. Fast att det är lördag så måste jag plugga lite.
Nu ska jag dricka kaffe! Gott!!!

/Sofie

Liknande inlägg