Snart ner mot centrum

Ulle är i skolan, pappa på¨Biltema, och jag är ensam i lägenheten. Lugnt och skönt. Pappa kommer snart och då skall vi åka till JTH och fika och sen till centrum. Jag skall kolla in den nya konstnärsbutiken som öppnat. Ska bli jättekul. Efter det så skall vi hämta Ulle som slutat skolan och så drar vi och äter lite Thai-mat och sen hem till lilla Ölsremma igen. Ska bli kul, och så ska jag försöka träffa lite folk nu när jag är hemma.

idag skall jag plugga lite med :) Gick så bra när jag jobbade med uppgiften sist så är taggad att slita på och få fram ännu mer resultat :)

/S

Hos Ulle

Är hos brossan i Jönköping nu. Det gick jättebra att åka men är verkligen helt slut nu. Det är tröttsamt att sitta på tåg i 7h. markus bjöd mig och Ulle på mat och nu tar ulle och jag det lugnt hemma hos honom. Imorrn är han i skolan och pappa kommer hit. Då skall vi till centrum och sen drar pappa, Ulle och jag till ngt ställe för att äta thai-mat. Sen blir det att dra hem till lilla Ölsremma :)

Tack alla som underhöll mig på tåget :)


/Sofie

resa imorrn

Har jobbat på bra idag med designuppgiften, och jag har nästan packat klart allt nu. Har bara liiiite kvar. Usch, jag har reseångest inför imorgon. Nu skall jag dricka upp min juice och sen skall jag sova gott.

11,10 går mitt tåg imorgon och jag är framme i Jönköping vid 18-tiden. Ni får gäääärna ringa eller messa mig under tiden.

Natti på er alla :)

Kram Sofie