Sommarlov

Midsommaren och helgen som varit har tillbringats hemma i lilla Ölsremma tillsammans med pojkvännen. Har haft det lugnt och skönt.

Förra veckan var min sista vecka på NY och det gick bra och var kul. Alltid roligt att få vara hos dem och jobba. Och nu har jag SOMMARLOV. Det känns så lyxigt att få vara ledig, för denna sommaren ska jag faktiskt vara ledig :) jag ska försöka fokusera på mitt skapande, på ofiidesign och på min hemsida och portfolio. Nu hoppas jag på en fin sommar så jag får njuta ordentligt av att vara ledig :)

/S

Sista veckan

Jag har haft rätt jobbiga buksmärtor denna helgen. I fredags var det så jobbigt att jag inte ens kunde umgås med pojkvännen. Men helgen har ändå varit fantastisk. Har umgåtts med pojken lördag och söndag, träffat några av hans vänner och han och jag har även bakat minicupcakes.

Den kommande veckan är min sista vecka på NY och även min sista vecka innan jag får lite sommarlov. Jag förstår inte vart alla mina praktikveckor tagit vägen?! Tiden har gått så fort. I sommar ska jag mest vara ledig, jag känner att jag behöver det. Ska fokusera på mitt skapande och blivande företag.

Nu skall det sovas. Kram på er alla.

/S

Ögon

Idag har det varit lugnt på praktiken så jag har mest suttit med en egen illustration. Tänkte att efter att jag illustrerat i illustrator med ett väldigt cartoonigt utseende ville jag öva att göra något mer verklighetstroget. Det fick bli ett öga. Jag är inte klar än men har kommit en bra bit på vägen.

Högra bilden är min referensbild och den vänstra är min illustration som jag jobbar med.


/Soffipropp