Födelsedagsbarn

Måste gå och sova nu för ska upp tidigt imorrn till skolan. Har varit hos Jocke nu en bra stund och kämpat med grejerna till redovisningen imorgon. Har pillat med Moodmaps ang målgrupper.
Har fyllt 21 idag (eller egentligen blir det ju igår eftersom klockan är över 12). Jag har haft en toooooooppenbra dag så är jättenöjd. Jag umgås verkligen med riktigt goa människor.
Natti
/21 åringen

Flyttad lektion

Igår, strax efter att jag publicerade det senaste inlägget så fick jag mail om att lektionen hade blivit flyttade till obsdag. Så igår var jag helt "ledig", men satt ändå och gjorde mönster hela dagen. Vissa blev bra och vissa mindre bra men får se om något går att användas till Grafisk-formgivnings-lektionen, annars är det bara att göra ytterligare ett. Ni får inte se fler mönster just nu men det kommer :) Jag är inte jätteglad att lektionen flyttades för det resulterar till att jag inte slutar halv 12 i morgon utan halv 4... och jag som fyller år i morgon. Men det är inte så mycket att göra åt och jag får ju umgås med min härliga klass så ska inte klaga. Tänkte att när jag kommer hem idag ska baka något till i morgon. Blir antagligen att Johanna, Emma, Jocke och Marcus kommer hit.
Nu ska jag diska. Tjing!

/S

Citroner

Jag var i skapar tagen igår och gjorde då även detta mönstret lite snabbt. Idag har jag haft sovmorgon, börjar inte innan 12,45 så unnade mig att sova ut. Tänkte äta lite frukost och fortsätta med ett nytt mönster. Nu är jag på G ^^
Ha en bra dag :)

/S