Portfolio

Idag har det jobbats flitigt med portfolion. Jag skulle gjort det igår med men vart så less och kreativiteten och inspirationen var borta. Idag däremot så har arbetet flutit på bra och det har varit riktigt kul. Håller på att illustrera lite för att ev ha med det i portfolion. Tror nämligen att jag ska försöka få in en till illustration för att visa att jag kan sånt samt att det ger lite extra färg.

Här nedan är två av fem skisser jag gjort idag. Men nu skall jag ta och sova, natti!


/S

Tavlor

Idag har jag jobbat vidare på mina barntavlor. Det börjar likna något nu även om jag har mycket kvar.

Förövrigt så har det varit översvämning på vissa ställen i jkpg, lasarettet fick tex stänga vissa avdelningar. Där jag har lägenheten åskade och regnade det bara, så här blev det som tur var ingen översvämning.

Nu måste jag sova, ska hjälpa pojkvännen att flyttstäda imorrn./S

Shopping och körning

Igår och i förrgår körde jag på körskolan och imorrn skall jag göra det med. Igår var det parkering och fickparkering som gällde och det gick riktigt bra. Efteråt tog jag en tur ner på stan och shoppade lite. Jag älskar rea :P det blev lite handlat och jag är riktigt nöjd.

Idag är det lite körkortsteori som gäller samt att jag ska försöka illustrera lite samt jobba på min portfolio. Denna dagen skall nog kunna gå den med :)


/S