Halloweenfest

Var på entreprenörsskolan igår på halloweenfest. Det dansandes, skapades nya kontakter och så hade vi det kul. Alltid kul att lära känna nytt folk :) Nu blir det kaffe!!!

/S

Mässa

Godmorgon! Idag är det mässa här på skolan. Det beräknas komma flera hungra så det kan nog bli kul. Det är olika 'grupper' som jobbat med Leader här uppe i Leksands trakten som ställer ut men vi på skolan ska ha verkstäderna öppna så att folk får komma och kolla. Bra chans för lite marknadsföring. Jag och några andra klasskompisar har erbjudit sig att finnas i klassrummet under dagen :) Ska faktiskt bli kul.
Så som jag ser ut på bilden ser jag ut just nu :) Och sticket jag har i handen är min blivande mössa, ska försöka sticka lite på den idag. Nu ska jag till klassrummet :) Ha en kanondag allihopa!

/Sofie

Idol

Ett glas vitt vin, lite snacks, TV-tittande och trevligt sällskap (Sofie) består min kväll utav. Mycket trevligt. Vi väntar på att Idol ska börja igen, men just nu är det nyheterna. Hejar såklart på Jay Smith. Idol behöver ha lite hårdare musik och idag tycker jag det var kanon av Jay att välja låten han gjorde. Han visade en mjuk sida av sig själv utan att förlora sin tuffhet. Tummen upp ifrån mig.

/S