Yrsel

Det är städning för fullt uppe i designsalen. Jag har torkat bord och dammat och vädrat kuddar, blev dock yr och lite kallsvettig och gick hem nu den sista kvarten innan lunchen. Trodde ett krampanfall i magen var på G men verkat lugna sig nu. Måste till läkaren eller något när jag kommer hem sen. Imorgon är det skolavslutning men jag kan inte förstå att det redan är slut. Två år i leksand har verkligen bara rusat iväg.
Nu ska jag lämna lite grejer i bildsalen och sen blir det lunch och efter det blir det fika med klassen :)

/S

Rock-stjärna

Det är full fart här i Leksand nu de sista dagarna av skolan. Idag har det vart (och pågår ännu) avslutningsfest med havs-tema. Jag hinner inte blogga alls mycket. Den lilla tiden som jag har ledig har jag Arvid hos mig och då vill jag ju såklart inte sitta vid datorn utan umgås med honom. Men tids nog så kommer jag bli aktiv igen. Nu är jag jättetrött så tänker gå och lägga mig nu men först måste ag tvätta bort min sminkning och få iordning på håret... det kommer ta en stundm, usch, men så är det om man klär ut sig.
Ingen Arvid hos mig i natt vilket betyder att jag kommer ha (trots att jag är trött) svårt att sova. Jag kan inte riktigt komma till ro när han inte ligger jämte mig och jag hör hans andetag. Han har någon lugnande effekt på mig. Den natten som var så sov jag själv med men det tog någon timme innan jag lyckades somna. Jaja, så är det.
Natti!

/Sofie

Och i höst då?

Igår fick jag reda på att jag skall på intervju på Broby grafiska den 15 juni, trevligt. Det kändes skönt med något lite upplyftande efter att jag fått reda på att jag inte kom in i Malmö. Allt detta med skolor och sökande är jobbigt och jag kan inte sluta tänka på alla andra som precis som jag, vill ha en plats på en önskad utbildning. Jag är rädd för att jag kommer vara en av dem som står utan plats i höst. Vad skall jag göra då? Antar att det blir till att försöka jobba då men då kommer frågan upp, vart skall jag jobba? och bo? Aja, det får bli som det blir.
Jag är trött på min mage. Ända sen jag opererade bort min gallblåsa har jag fått ont lite då och då. Kallsvettas och får kramper. Idag är det en sån dag. Jag smsade Sofie att hon skulle säga till Kajsa att jag inte mådde bra. Det blir till att krya ner i sängen nu och svära tyst för mig själv. Funderar på om jag kanske skulle kolla med en läkare i sommar om det finns tabletter eller något för detta.
Igår blev mina visitkort klara och jag är nöjd. Tycker att de passar mig och säger det jag vill säga.
Nä nu måste jag lägga mig.

/S