Sunne

En skolvecka har gått och det har väl varit ett mindre kaps om jag ska vara ärlig. Mailen fungerar inte, programvarorna har inte legat inne, nya namn på salarna, vi börjar skolan 10min tidigare (svårt att få in det i huvudet) osv osv. Men veckan som kommer ska det nog bli lite mer ordning :)

Vi kommer ha ett enda projekt i höst fram till praktiken. Det kommer vara hemligt vad det är och sekretessen kommer vara minst ett år. Så tyvärr kommer jag inte kunna berätta så mycket om vad jag gör i skolan mer än om jag gör lite egna projekt.

Igår målade jag klart en barntavla :) har hängt upp den på väggen i lägenheten för där förvaras den säkrast. Men om någon annan vill ha den så är den till salu eller så tar jag beställningar :)

Jag skulle ha haft min hemsida klar för tre månader sedan men jisses vad strul det varit med han som skulle göra den. Det verkar som att det läggs ner men jag får hjälp av två klasskompisar att göra en istället. Bättre sent än aldrig med att fixa en hemsida.

Men överlag så knallar det på här uppe i Sunne. Vissa saker känns bra och andra saker mindre men överlag så skall jag nog överleva tills praktiken drar igång igen :) har redan börjat söka ny LIA plats så håll tummarna nu! Vistelsen i Sunne känns lättare när jag har pojkvännen. Även om han inte är i Sunne utan i Linköping så finns han bara ett samtal bort. Igår pratade vi i 5,5h vilket var skönt. Båda somnade med varsitt leende på läpparna trots alla mil mellan oss.

Nu blir det kaffe och sen skall jag hoppa in i duschen. Kram på er./Sofie

Kommentera här: